onsite-2019-volunteer-banner.jpg

Volunteer at the Onsite College Forum

October 22, 2019 | NAVY PIER

Admissions representatives from 194 selective to highly selective colleges from across the nation come to Chicago to interview approximately 1,000 of our city's talented high school students in a single day.  We need your help to make Onsite a success!

Onsite volunteers help guide students to their interviews, assist students and families with checking in, help during the fundraising luncheon that happens alongside the event, and work with our college partners to make for a seamless experience. This event isn’t possible without our amazing volunteers!

Sign up TO VOLUNTEER:

First select a volunteer role, and then choose the time of the volunteer shift by clicking 'Choose a Shift' on the right. On the subsequent page, click on “Sign Up” and enter your contact information so we can send you details about the event. You are welcome to sign up for multiple shifts - just please be sure the times do not overlap!

*Please note, if registering to volunteer for multiple people, you will be asked to provide the contact information for the people joining you.


Volunteer Roles - Pre-Event

Pre-Event Packing Party Volunteer - Thursday Oct 17th

Available shift:

Thurs Oct 17, 5:00 - 8:00 p.m. (3 hours)


Volunteer Roles - Event Day, Tuesday Oct 22nd

Registration & Check-In Volunteer

Available shift:

7:00 - 9:00 a.m. (2 hours)


Development Luncheon Volunteer

Available shift: 

10:00 a.m. - 1:00 p.m. (3 hours)


General Event Volunteer

Available shifts:

6:30 - 9:00 a.m. (2.5 hours)

10:00 a.m. - 12:30 p.m. (2.5 hours)


College Room Volunteer

Available shifts:

7:30 - 10:00 a.m. (2.5 hours)

9:30 a.m. - 12:00 p.m. (2.5 hours)

11:30 a.m. - 2:00 p.m. (2.5 hours)

1:30 - 4:00 p.m. (2.5 hours)

3:30 - 5:30 p.m. (2 hours)


Student Room Volunteer

Available shifts:

7:30 - 10:00 a.m. (2.5 hours)

9:30 a.m. - 12:00 p.m. (2.5 hours)

11:30 a.m. - 2:00 p.m. (2.5 hours)

1:30 - 4:00 p.m. (2.5 hours)

3:30 - 5:30 p.m. (2 hours)


Parent & Family Room Volunteer

Available shifts:

7:30 - 10:00 a.m. (2.5 hours)

9:30 a.m. - 12:00 p.m. (2.5 hours)

11:30 a.m. - 2:00 p.m. (2.5 hours)

1:30 - 4:00 p.m. (2.5 hours)

3:30 - 5:30 p.m. (2 hours)